Op zoek naar een inspirerende spreker over sociale ongelijkheid, doorzettingsvermogen en grenzen verleggen?

Melvin Twellaar
Bewaar als favoriet

Melvin Twellaar

Olympisch roeier Melvin Twellaar, een van Nederlands succesvolste sporters van de afgelopen tien jaar, vertelt in zijn inspirerende lezingen over zijn weg naar de top tegen de achtergrond van een liefdevol maar uitdagend gezinsleven. Hij bespreekt thema’s zoals sociale ongelijkheid, armoede, en de kracht van doorzettingsvermogen, en laat zien hoe iedereen een positieve invloed kan hebben op de dromen van anderen.

Kentalis

"Voor mijn werk bij Kentalis en breder in Zorgland zie ik heel wat inspirational speakers. Sommige geven inderdaad inspiratie, anderen niet. Geen van de lange rij die ik tot nu toe zag haalt het bij jou. Je hebt de gave om mensen echt te boeien, je verhaal zet mensen echt aan het denken over de balans tussen zoeken en vinden en omgaan met dingen in je leven die anders zijn. Dat alles overgoten met een saus van oprechte liefde en betrokkenheid. Jouw verhaal zal me bijblijven. Dank je daarvoor."

Melvin Twellaar

Het is mijn missie om jou bewust te maken dat iedereen beschikt over een supertalent. Een talent dat we kunnen inzetten om de wereld te veranderen.

Om een Olympisch medaillewinnaar te worden moet alles meezitten in je leven. Maar wat als dat nou niet zo is? Wat nou als je ouders beiden een handicap hebben of je opgroeit in een gezin waar niet altijd voldoende geld is. Olympiër Melvin Twellaar weet maar al te goed hoe dat is.

Hij neemt ons mee in zijn meeslepende levensverhaal waarin hij laat zien dat we anders naar mensen met een handicap moeten kijken en dat we allemaal beschikken over ten minste een superkracht waarmee we het leven van een ander positief kunnen beïnvloeden.

Na zijn verhaal ken jij je superkracht en ben jij klaar om een volgende Melvin een belangrijk zetje te geven om zijn of haar dromen te bereiken.

Mogelijke thema’s lezing Melvin Twellaar

  • Mensen met een handicap
  • Sociale ongelijkheid
  • Armoedebeleid
  • Olympische Spelen
  • Topsport
  • Onderwijs
  • Ontwikkeling
  • Grenzen verleggen
  • Talent
  • Het geheim van de TeamNL roeiers in Parijs

Achtergrond Melvin Twellaar

Melvin Twellaar is een van Nederlands succesvolste roeiers van de laatste 10 jaar. Maar bij Melvin is er meer dan de glitter en glamour van roem en Olympische prijzen. Achter de façade van medailles ligt een prachtig verhaal over een liefdevol gezin dat het moeilijker had dan veel andere gezinnen. Een gezin dat hard moest knokken om overeind te blijven. Melvin neemt ons mee in zijn weg naar de top en laat je ondertussen zien wat jij kunt doen voor volgende generaties Melvin’s met grote dromen.

Bekijk hier een korte reportage (3 minuten) van NOS over Melvin.

Interesse in een lezing van Melvin Twellaar of heb je een vraag?

Melvin heeft als tweevoudig Olympisch medaillewinnaar iets unieks gepresteerd. Hij neemt jullie in zijn aangrijpende verhaal mee naar de bron van zijn succes en laat jou zien dat je met ogenschijnlijk kleine dingen grote daden kunt verrichten.

Geïnteresseerd in zijn verhaal? Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier of telefonisch via 072 750 74 22.

Bewaar als favoriet

Meer videos

Beoordelingen

Deelkracht

"Melvin heeft de openingslezing verzorgd tijdens het Deelkracht Kennisfestival 2024. De ruim 600 deelnemers op Papendal waren erg onder de indruk van zijn indrukwekkende en inspirerende verhaal. Hij vertelt rustig en met passie over wie en wat hem hebben gevormd tot de persoon en topsporter die hij nu is. Hij laat zien hoe belangrijk gewone dingen in het dagelijks leven zijn en hoe ‘beperkingen’ juist een enorme krachtbron kunnen zijn. Melvin weet mensen echt te boeien met zijn oprechte woorden en open houding en hij zet mensen aan het denken."

Beschikbaarheid en informatie

Melvin Twellaar

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1290 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid