Op zoek naar een verbindend programma dat met humor en diepgang het gesprek opent over vrouwen op de werkvloer?

Zij Werkt Wel
Bewaar als favoriet

Zij Werkt Wel

Tariefindicatie: 3000 - 4000 Euro

Zij Werkt Wel van Comedy Consultancy is een interactief theatraal programma over vrouwen op de werkvloer. Dit programma is bedoeld voor bedrijven en organisaties die laagdrempelig in gesprek willen over dit thema binnen Diversiteit en Inclusie.

Zij Werkt Wel

Met Zij Werkt Wel opent Comedy Consultancy vanuit nieuwsgierigheid, persoonlijke verhalen, openheid en met een flinke dosis humor het gesprek over vrouwen op de werkvloer gedurende de afgelopen eeuw. De geschiedenis van onze oma’s en moeders, de loonkloof, kinderopvang, rolverdeling en rolpatronen anno nu komen aan bod. Na afloop zijn er concrete aanknopingspunten voor het voortzetten van het gesprek.

Een theatrale, interactieve en prikkelende gespreksopener over vrouwen op de werkvloer. Het programma is bedoeld voor bedrijven en organisaties die interactief en laagdrempelig in gesprek willen over dit thema binnen Diversiteit & Inclusie.

Wat Comedy Consultancy biedt:

  • toegespitst op jouw bedrijf of organisatie
  • mogelijkheid tot tafelgesprekken na afloop
  • voor 50 tot 250 personen
  • 70 tot 90 minuten, in overleg mogelijkheid tot het inkorten van het programma, bijvoorbeeld als opener van jouw congres of event

Achtergrond Comedy Consultancy:

Comedy Consultancy bestaat uit Tabitha van den Hooff-Kraaijeveld en Renske de Haan-Veenstra. Comedy Consultancy zet mensen letterlijk en figuurlijk in beweging en traint de lachspier van bedrijven en organisaties. Wij zetten humor, fijngevoeligheid en interactieve theatertechnieken in voor het bespreekbaar maken van actuele en prikkelende thema’s. Hierbij combineren wij onze achtergronden als dagvoorzitters, theatermaker en teamcoach.

Interesse in Zij Werkt Wel of heb je een vraag?

Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier of telefonisch via 072 750 74 22. Wij helpen je graag verder.

Bewaar als favoriet

Beoordelingen

Beschikbaarheid en informatie

Zij Werkt Wel

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1290 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid