Op zoek naar een veranderexpert die inspireert tot duurzame verandering en groei?

Steven van den Heuvel
Bewaar als favoriet

Steven van den Heuvel

Tariefindicatie: 3000 - 4000 Euro

Als verandercoach biedt Steven van den Heuvel unieke inzichten in het succes van verandertrajecten. Hij daagt leiders uit om met de 7 C’s (Contextbewustzijn, Contractvaardigheid, Commitment, Compassie, Conflictvaardigheid, Creatievaardigheid en Coalitie vaardigheid) authentiek en effectief te veranderen, waardoor duurzame impact ontstaat.

Pieter Cnossen, Directeur CGMV

"Voor onze vakbond heeft Steven een keynote verzorgd over het thema veerkracht bij verandering. Hij weet als geen ander verbinding te maken en raakt zowel je hoofd als je hart. Zijn interactieve aanpak en kwetsbaarheid zorgen ervoor dat hij je nieuwe inzichten biedt die je daadwerkelijk kunt toepassen. Steven weet je te raken."

Steven van den Heuvel

Het is mijn missie om mensen betrokken bij maatschappelijk relevante organisaties in staat te stellen om veranderingen te realiseren met een duurzaam resultaat.

Steven van den Heuvel is verandercoach en auteur. Volgens Steven kunnen verandertrajecten in organisaties vaak veel beter. Wat helpt is om een scherpe veranderdiagnose te stellen, de juiste interventies te doen en te investeren in de kwaliteit van de begeleiders van de verandering. Veel consultants en (interim) managers doen volgens Steven vaak onbedoeld de verkeerde dingen. Om veranderingen in organisaties succesvol te maken moet je als veranderprofessional met jezelf aan de slag.

Aan de hand van de 7 C’s – Contextbewustzijn, Contractvaardigheid, Commitment, Compassie, Conflictvaardigheid, Creatievaardigheid en Coalitie vaardigheid – laat hij zien welke eigenschappen nodig zijn om een betere veranderprofessional te worden. Hij is authentiek, niet bang om tegen heilige huisjes aan te schoppen en spreekt recht uit het hart.

Over de lezingen van Steven van den Heuvel

Als spreker weet Steven van den Heuvel het publiek iedere keer weer te prikkelen door in heldere bewoordingen de uitdagingen van leiders te schetsen. Zijn lezingen zijn interactief, geven een boeiende inkijk in de dagelijkse praktijk van veranderen en inspireert deelnemers om zelf het verschil te maken. Hij doet niet aan ingewikkelde managementmodellen. Die leiden vaak alleen maar af van waar het werkelijk omgaat.

Mogelijke thema’s:

  • Verandermanagement
  • Leiderschap
  • Managementteams

Meer over Steven van den Heuvel

Steven is onder andere werkzaam bij overheden, energie- en vervoersbedrijven, zorginstanties en financiële organisaties.

Oprichter van Uniloop
In 2021 richtte Steven van den Heuvel Unloop op, een netwerk van zelfstandige consultants en interim-managers. Met Unloop leiden zij veranderaars op, ondersteunen zij teams tijdens veranderingen en vervullen zij interim-managementrollen. Het doel is om met Unloop een beweging van veranderaars in Nederland te creëren die duurzame veranderingen teweegbrengt in de vitale sectoren van ons land.

Auteur
Steven is tevens auteur van het boek ‘High Impact Veranderen – De 7 eigenschappen van een succesvolle veranderaar’. Dit boek is een praktisch standaardwerk voor zowel ervaren als beginnende veranderaars. In ‘High Impact Veranderen’ verbindt verandercoach Steven van den Heuvel de huidige kennis over succesvol veranderen met de eigenschappen van een effectieve veranderaar. Hij bespreekt op heldere wijze alle aspecten van het verandertraject (de inhoud, het proces en de dynamiek) en houdt zich daarbij verre van vage managementtaal.

Interesse in een lezing van Steven van den Heuvel?

Steven weet zijn publiek aan het denken te zetten en vooruit te helpen. Willen jullie weten van Steven voor jullie team of organisatie kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier of telefonisch via 072 – 750 74 22.

Bewaar als favoriet

Beoordelingen

Prof. dr. Willem van Rhenen van Nyenrode Business Universiteit

"Steven is een uitstekende spreker die het inhoudelijke verhaal over bijvoorbeeld ‘agile werken’ goed weet te vertalen naar de praktijk van alledag. Zijn kennis is uitstekend, zijn interactie met het gehoor buitengewoon prettig en scherp. Hij kan ook goed luisteren en weet anderen naar een oplossing te bewegen. Daarnaast is Steven een plezierig mens waar je goed mee kunt samenwerken."

Beschikbaarheid en informatie

Steven van den Heuvel

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1290 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid