Toegewijd advies team
Sprekers binnen elk budget
Toegewijd advies team
Sprekers binnen elk budget
“We hebben een zeer enthousiaste webinar gehad van Thijs. Een webinar die zeer interactief was, waarbij de kijkers heel goed betrokken zijn en actief reageerden op de oproepen. Met een deskundige uitleg middels de presentatie. De ervaring met deSpreker.nl is zeer positief, wordt goed meegedacht en komen met ideeën. Fijne samenwerking.”
Ontdek de kunst van culinaire meesterschap met een deskundige spreker van ons bureau. Verrijk uw evenementen met diepgaande inzichten over smaken, trends en gastronomische innovaties.
René is TV-kok en culinair avonturier. Zijn reislust in combinatie met zijn liefde voor voedsel maakt hem de perfecte gids bij zoektochten naar lokale gewoontes, voedseltradities en de keuken. Hij inspireert mensen om anders te denken en koken. Hij toont ook wat de invloed is van ons eetgedrag op ALLES.
Joris Lohman is veelgevraagd spreker, filmmaker, podcast-host en auteur over de toekomst van voedsel en landbouw. In zijn lezingen schetst hij een realistisch en verbijsterend beeld van het voedselsysteem. Hij koppelt theorie – de transitiewetenschap – op een inspirerende manier aan praktijk – ervaringen en voorbeelden van jonge ondernemers overal op de wereld.
Rudolph van Veen, bekend van meerdere televisieprogramma’s, doet regelmatig presentaties in het hele land. Door zijn spontaniteit, schat aan kennis, professionaliteit en toegankelijkheid weet hij als geen ander elke presentatie op passende wijze en met een grote dosis energie neer te zetten.
Een gezonde leefstijl is een onmisbaar onderdeel van een vitaal en gezond leven. Gezondheid en vitaliteit gaan in de kern over gedrag. Op basis van inzichten uit de wetenschap én de praktijk, deelt dr. Roel Hermans bruikbare tips om aan de slag te gaan met gezondheid en vitaliteit. Voor jezelf of voor anderen.
Mark Kulsdom wilt zijn verhaal delen, om een brug te bouwen tussen ondernemers en wereldverbeteraars. Hij ziet geen verschil tussen een activist en een entrepreneur, behalve dat de laatste groep vaak niet betekenisvol bezig is. Hij wilt ze laten zien dat het wel kan en je dus als geëngageerde ondernemer een veel beter verhaal hebt voor jezelf en voor de buitenwacht.
Frank deelt zijn inspirerende verhalen over hoe elk persoon de wereld kan verbeteren met hun voedselkeuzes. Met humor en verrassende feitjes neemt hij mensen mee op zijn zoektocht naar de keuzes die het grootste verschil maken. Mensen voelen zich aangemoedigd tot actie en ze gaan bovendien naar huis met een glimlach.
Thomas Luttikhold, oprichter en CEO van Wastewatchers, is expert in AI en datagedreven oplossingen voor de foodservice. Hij richt zich vooral op het verminderen van voedselverspilling. Als keynote speaker deelt hij waardevolle inzichten over hoe slimme technologie kan bijdragen aan het optimaliseren van duurzaamheid.
Drs. Ing. Guus Geurts is door zijn visie, werkervaring en netwerk in staat bruggen te slaan tussen de belangen van boeren- en maatschappelijke organisaties, vakbonden, MKB en natuur en milieu, binnen en buiten Nederland.
Guus Thijssen organiseert collaboratieve diners en presenteert gastronomische events. Altijd met een duurzame inslag waarbij de waarde van arbeid en ervaring voorop staat. Naast duurzame productkeuze stelt hun ambacht hen namelijk in staat nieuwe culinaire toepassingen te ontdekken en zo een belangrijke actor in verduurzaming te zijn van het voedsellandschap.
Ilja Gort is een Nederlandse schrijver, wijnboer en presentator die afwisselend in Nederland en in Frankrijk woont. Gort is een inspirerend spreker en heeft een verrassende en grappige performance over wijn, Frankrijk en hoe je het beste uit je leven kunt halen. Zien, ruiken, voelen, proeven, horen: Haal alles uit je zintuigen.
Mark Soetman is een serieel ondernemer in voeding, duurzaamheid en innovatie. Met zijn kennis van techniek en voedsel bedenkt hij innovatieve oplossingen voor voedsel- en voedingsproblemen. Mark biedt met zijn lezing een unieke mix van zachte en harde waarden, high tech, robotica, maar ook branding & communicatie rond duurzaamheid.
Volkert Engelsman is een Nederlandse ondernemer en pionier in de biologische landbouwsector. Hij richtte in 1990 het bedrijf Eosta op, Europa’s grootste distributeur van biologisch fruit. Volkert is een voorstander van biologische landbouw, duurzaamheid en eerlijke handel.
Bij ons vind je bevlogen culinaire experts die klaarstaan om hun passie voor voedsel en gastronomie te delen. Onze sprekers brengen niet alleen diepgaande kennis over smaken, kooktechnieken en voedseltrends, maar ook inspirerende verhalen en praktische tips uit de culinaire wereld. Of je nu een culinair evenement, een food festival, een bedrijfsdiner of een educatieve workshop organiseert, onze sprekers kunnen het publiek betoveren met hun expertise. Ze behandelen diverse onderwerpen zoals regionale keukens, gezonde voeding, duurzaam koken, en de invloed van cultuur op eetgewoonten. Wij streven ernaar om de perfecte match te vinden tussen spreker en jouw specifieke behoeften, zodat jouw evenement een onvergetelijke culinaire ervaring wordt. Wil je meer weten over hoe onze sprekers jouw team kunnen inspireren en informeren? Neem dan nu contact op met het team van DeSpreker.nl of vul het formulier in voor een vrijblijvende offerte.
“We hebben een zeer enthousiaste webinar gehad van Thijs. Een webinar die zeer interactief was, waarbij de kijkers heel goed betrokken zijn en actief reageerden op de oproepen. Met een deskundige uitleg middels de presentatie. De ervaring met deSpreker.nl is zeer positief, wordt goed meegedacht en komen met ideeën. Fijne samenwerking.”
Selecteer 1 voorkeur
Selecteer 1 voorkeur
Meerdere opties aanvinken mogelijk
Toegewijd advies team
Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur
Sprekers binnen elk budget
9,0 op basis van +1390 reviews
Toegewijd advies team
Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur
Sprekers binnen elk budget
9,0 op basis van +1390 reviews